sren

Novosti

Otvoren konkurs za upis na master studijski program Upravljanje rizicima u životnoj sredini

15.01.2015


Fakultet Futura objavljuje konkurs za upis kandidata  na master studijske programe:

      • Upravljanje rizicima u životnoj sredini (Menadžment rizika).
      • Životna sredina i zdravlje

Prijavljivanje  
– Elektronski
– Direktnim kontaktom na Fakultetu Futura
Trajanje programa
2 semestra (1 godinu)
Boj ESP
60 ESPB
Upisna kvota
25
Školarina
2000 EUR
Popusti za studente svršenih studija Fakulteta Futura
Student osnovnih studija Fakulteta Futura –  20%
O studijskom programu
Program nudi svestran i produbljeni nivo razumevanja i osposobljenosti  za ključne alate i tehnike istraživanja i široku primenu u praksi upravljanja rizicima u životnoj sredini na lokalnom, regionalnom, nacionalnom nivou i nivou prekogranične saradnje. Takođe, program nudi izuzetne mogućnosti sprovođenja istraživanja na terenu. Pored toga, studentima je omogućen individualni profesionalni razvoj, bilo kao istraživač, analitičar, menadžer u sektorima za rizike u životnoj sredini, projekt menadžer,  ili nekom drugom planu profesionalnog angažovanja.

Master studijski program obezbeđuje inovativni i interdisciplinarni pristup na planu studija nauke o zaštiti životne sredine. Omogući će vam da svoj svoj angažman na planu životne sredine pretvorite u nauku i profesionalni rad.

Kreiran je tako da otvorenog uma izaberete put koji odgovara Vašim interesovanjima, iskustvu i ciljevima. Steći ćete širok dijapazon akademskog i praktičnog znanja iz oblasti tokova degradacije životne sredine, analize i modelovanja rizika u životnoj sredini, odnosno širinu znanja za rešavanje kompleksnih problema i razvijanje veština za analitiku i ekspertize.
To je Vaš put do uspešnog profesionalca u menadžmentu rizika životne sredine!

Nastavni progam

Podeli