sren

Novosti

Konkurs za novinarske nagrade II

21.07.2015


 

Regionalni centar za životnu sredinu za Centralnu i Istočnu Evropu (REC), Kancelarija u Srbiji, sa zadovoljstvom objavljuje konkurs za dodelu nagrada novinarima i urednicima za medijske radove u oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja.

Ova nagrada se dodeljuje kao podsticaj medijima, ali i aktivistima građanskog novinarstva, koji prate oblast zaštite životne sredine i održivog razvoja, a posebno aktivnosti civilnog sektora u ovim oblastima. Nagrade se dodeljuju u 3 kategorije: profesionalno novinarstvo, građansko novinarstvo i nagrade za dugoročni doprinos popularizaciji zaštite životne sredine u javnosti.

 

Nagradni konkurs se realizuje u okviru Programa podrške civilnom društvu u oblasti životne sredine u Srbiji (SENSE) koji implementira Regionalni centar za životnu Sredinu,a finansira Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (Sida). Cilj ovog nagradnog konkursa je da dodatno podrži novinare, urednike i aktivne pojedince koji prate oblast životne sredine i aktivnosti civilnog sektora u Srbiji.

Rok za slanje radova je 31. jul 2015. godine. Konkursnu dokumentaciju možete preuzeti ispod teksta. 

SENSE Novinarske nagrade – PRIJAVA

SENSE Novinarske nagrade – 2015

Podeli